Welkom bij BC Woodpecker

Dé recreatieve badmintonclub van Breda waar gezelligheid en sportiviteit voorop staan. 

bcwoodpecker logo xtrasmall

 

Iedere donderdag avond spelen wij in sporthal “De Ganzerik” in de Haagse Beemden. Op deze vaste speelavond wordt er fanatiek gespeeld op ieder niveau. Daarnaast nemen wij deel aan de regionale recreanten competitie die door de RBB wordt georganiseerd.

 

Heb je interesse om eens te komen spelen? Je bent altijd, vrijblijvend, van harte welkom om een keer mee te spelen. Onze junioren spelen van 18.30 uur tot 20.30 uur en daarna is het de beurt aan de senioren. Als je interesse hebt of meer informatie wilt hebben, kun je altijd even contact met ons opnemen via het contacten formulier.

 

Wij wensen je veel leesplezier op deze site!!

Het BC Woodpecker Team.

Nieuws

 • RBB U15-1 Kampioen!

  Wij feliciteren RBB U15-1 met het behalen van het kampioenschap!

   

  Fantastisch gedaan Nora Hulspas, Roos Kanselaar, Jop Vermeulen, Tygo Willekes!

   

  Read More
 • Welkom op de vernieuwde website van BC Woodpecker

  Het zal even wennen zijn. De website ziet er anders uit en informatie die je zoekt is misschien niet meer te vinden op de oude vertrouwde plek. Dus misschien is een kleine ontdekkingstocht op zijn plaats.

  Alle belangrijke informatie is nu te vinden via het menu boven in. Leden informatie, evenementen, foto's en contact informatie onder andere zijn direct te vinden via dit menu. Mocht iets nog niet direct te vinden zijn, dan kan nu ook de zoek functie gebruikt worden.

  Mocht er toch nog iets missen of onduidelijk zijn of zijn er ideeën over het gebruiksgemak? Neem gerust contact op met het Secretariaat.

   

  Read More
 • 1
 • 2

Waar zitten wij?

Over ons

  

Contact adres:

BC Woodpecker

Waterviolier 82

4823 MA  BREDA

Logo