Welkom bij BC Woodpecker

Dé recreatieve badmintonclub van Breda waar gezelligheid en sportiviteit voorop staan. 

bcwoodpecker logo xtrasmall

 

Iedere donderdag avond spelen wij in sporthal “De Ganzerik” in de Haagse Beemden. Op deze vaste speelavond wordt er fanatiek gespeeld op ieder niveau. Daarnaast nemen wij deel aan de regionale recreanten competitie die door de RBB wordt georganiseerd.

 

Heb je interesse om eens te komen spelen? Je bent altijd, vrijblijvend, van harte welkom om een keer mee te spelen. Onze junioren spelen van 18.30 uur tot 20.30 uur en daarna is het de beurt aan de senioren. Als je interesse hebt of meer informatie wilt hebben, kun je altijd even contact met ons opnemen via het contacten formulier.

 

Wij wensen je veel leesplezier op deze site!!

Het BC Woodpecker Team.

Nieuws

 • Drie teams van RBB kampioen!

  Maar liefst drie teams van de Regionale Badmintonbond ( RBB) zijn poulewinnaar bij de Brabantse jeugdcompetitie van Badminton Nederland. Op 8 februari jl. speelden zij hun laatste competitiewedstrijd in Breda en zijn daarna in het zonnetje gezet.

  RBB J4 (U15): Kenan, Lars, Boris, Daniel en Bart.
  RBB J1 (U17): Nora, Roos, Jop en Tygo.
  RBB J2 (U17): Indy, Anne, Julian en Yannick.

  Gefeliciteerd allemaal!

  Op 28 maart a.s. strijden zij tijdens de Regionale Teamkampioenschappen Noord-Brabant voor de titel in hun klasse en kunnen daarmee een ticket verdienen voor deelname aan de Nederlandse Kampioenschappen.

   

  Read More
 • Samenwerking Medifit Fysiotherapie

  Beste leden,

  wisten jullie al dat B.C. Woodpecker en Medifit Fysiotherapie samenwerken om blessures te behandelen, en liever nog, te voorkomen? Bovendien kan Medifit je helpen je prestaties te verbeteren.

  Medifit heeft daarom een permanent plaatsje gekregen op de website (het logo rechts), zodat je snel bij de nodige informatie kunt komen. Heb je een blessure dan bevelen we als bestuur Medifit Fysiotherapie (locatie Haagse Beemden)  aan, je kan telefonisch 076 514 9050 of per mail een afspraak maken bij Cas Ketelaars. Vermeld hierbij duidelijk dat je bij BC Woodpecker speelt, je kan dan waarschijnlijk al op woensdag of donderdag bij hen terecht.

  Read More
 • 1
 • 2

Belangrijke data

No events

Waar zitten wij?

Over ons

  

Contact adres:

BC Woodpecker

Waterviolier 82

4823 MA  BREDA

Logo