Komende drie weken geen badminton

Beste leden van BC Woodpecker,

Afgelopen vrijdag is er wederom een persconferentie geweest. Hierbij zijn de regels dusdanig verscherpt, dat er vanaf 17 uur ’s avonds veel activiteiten niet meer plaats mogen vinden.

Dit geldt ook voor de binnensport, en treft ons dus ook.

Komende 3 weken GEEN badminton op maandag en donderdag

Dit betekent concreet dat we de komende 3 weken op maandag (29 november, 6 en 13 december) en donderdag (2, 9 en 16 december) NIET kunnen badmintonnen.

Op 14 december 2021 wordt er opnieuw naar de maatregelen gekeken, en afhankelijk daarvan, zullen we verder kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Competitie

We hebben een mail ontvangen dat de seniorencompetitie voor de komende 3 weken niet doorgaat. De RBB geeft aan dat mogelijk vanaf woensdag 22 december weer gespeeld kan worden, uiteraard afhankelijk van de maatregelen, en dat de wedstrijden ingehaald zullen worden.

We verzoeken alle teamcaptains om hun teams op de hoogte brengen.

De juniorencompetitie gaat WEL door, aangezien dit in het weekend valt en overdag plaatsvindt.

 

Vragen?

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je misschien vragen hebt na aanleiding van deze mail. We zijn met de vereniging bezig en hebben als bestuur contact met elkaar.

Voor de jeugd kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Mirjam) en voor de senioren naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Patrick). Mogelijk kunnen we niet overal direct antwoord op hebben, maar we zullen vragen/opmerkingen bundelen en dit met jullie zoveel mogelijk delen als dit voor iedereen relevant is.

We hopen dat iedereen gezond is en blijft !

Tags: mededeling

Belangrijke data

No events

Logo