Senioren Algemene Info

De senioren spelen op recreatief niveau. Beginners en gevorderden zijn welkom! Gedurende het seizoen kan je je opgeven voor trainingen die worden gegeven door gecertificeerde trainers. Ieder (voor)jaar organiseert BC Woodpecker een toernooi waarbij iedereen zich kan inschrijven. Wees hier snel bij, want de inschrijvingen kunnen hard gaan. Daarnaast is er 2 keer per jaar een husseltoernooi met drankje na afloop en worden er clubkampioenschappen georganiseerd.

Mocht je na het sporten zin hebben in een hapje of een drankje, dan kan dat in het sportcafé De Ganzerik.

Wat zijn de speeldagen en tijden?

  • Iedere maandagavond van 20:30 t/m 23:00 in de gymzaal van de Graaf Engelbrecht.
  • Iedere donderdagavond van 20:30 t/m 23:00 in sporthal de Ganzerik.

De gymzaal en de sporthal zijn gesloten op officiële feestdagen en de zomervakantie. Zie de agenda!

Competitie?
BC Woodpecker speelt in de RBB-competitie. RBB staat voor Regionale Badmintonbond Breda. Dit seizoen doen er 14 teams mee!
Je kan jezelf inschrijven voor de competitie bij de competitieleider Mark Spiekman. Hij plaatst jou dan in een team met het juiste niveau. Er wordt gespeeld van de 1e klasse t/m de 5e klasse herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel.
De competitie vind altijd plaats op woensdagavond van 20:30 t/m 23:00 in het Racketcentrum Breda (naast de schaatsbaan).
Voor meer informatie over de competitie zie evenementen - RBB competitie.

Contributie?
De contributie bedraagt €35,00 per kwartaal en wordt bij je geïncasseerd door de penningmeester. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor de duur van een kalenderkwartaal en wordt daarna steeds stilzwijgend met 1 kalenderkwartaal verlengd. Opzeggen kan alleen schriftelijk vóór 1 januari, 1 april, 1 juli, 1 oktober. De contributie is inclusief de jaarlijkse bijdrage aan Badminton Nederland (€5,- per lid). De eenmalige inschrijfkosten bedragen €6,-

Geïnteresseerd en wil je lid worden?
Jij mag 2 keer proefspelen voordat je lid wordt. Wij streven er na om jou bij de 1e speelavond te begeleiden. mail naar Viola via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat je met haar contact kan hebben over de 1e speelavond. Mocht Viola er niet zijn, dan kan je altijd met anderen meespelen. Op deze manier kan je zien wat voor club wij zijn en wil je lid worden, vul dan het inschrijfformulier en incassoformulier in. Vergeet sportkleding, zaalschoenen en een flesje water niet!

Belangrijke data

No events