Het zal even wennen zijn. De website ziet er anders uit en informatie die je zoekt is misschien niet meer te vinden op de oude vertrouwde plek. Dus misschien is een kleine ontdekkingstocht op zijn plaats.

Alle belangrijke informatie is nu te vinden via het menu boven in. Leden informatie, evenementen, foto's en contact informatie onder andere zijn direct te vinden via dit menu. Mocht iets nog niet direct te vinden zijn, dan kan nu ook de zoek functie gebruikt worden.

Mocht er toch nog iets missen of onduidelijk zijn of zijn er ideeën over het gebruiksgemak? Neem gerust contact op met het Secretariaat.

 

Tags: mededeling

Nieuws

 • Samenwerking Medifit Fysiotherapie

  Beste leden,

  wisten jullie al dat B.C. Woodpecker en Medifit Fysiotherapie samenwerken om blessures te behandelen, en liever nog, te voorkomen? Bovendien kan Medifit je helpen je prestaties te verbeteren.

  Medifit heeft daarom een permanent plaatsje gekregen op de website (het logo rechts), zodat je snel bij de nodige informatie kunt komen. Heb je een blessure dan bevelen we als bestuur Medifit Fysiotherapie (locatie Haagse Beemden)  aan, je kan telefonisch 076 514 9050 of per mail een afspraak maken bij Cas Ketelaars. Vermeld hierbij duidelijk dat je bij BC Woodpecker speelt, je kan dan waarschijnlijk al op woensdag of donderdag bij hen terecht.

  Read More
 • RBB U15-1 Kampioen!

  Wij feliciteren RBB U15-1 met het behalen van het kampioenschap!

   

  Fantastisch gedaan Nora Hulspas, Roos Kanselaar, Jop Vermeulen, Tygo Willekes!

   

  Read More
 • Gefeliciteerd Pham!

   

  In het weekend van 17 Februari is Pham eerste geworden bij de Brabantse Kampioenschappen Jeugd Dames Enkel en de Mix samen met Dion  Hoegen U13 Veren.

   

  Read More
 • 1
 • 2
 • 3

Belangrijke data

No events

Waar zitten wij?

Over ons

  

Contact adres:

BC Woodpecker

Waterviolier 82

4823 MA  BREDA

Logo