In verband met de nieuwe corona maatregelen mogen er maximaal 30 personen in de zaal. Ook is het alleen mogelijk om singelpartijen te spelen. 

Het bestuur kijkt naar de mogelijkheid om met inschrijflijsten te werken en eventueel met tijdblokken. Dit is helaas op korte termijn niet te regelen. Op donderdag 15 oktober is het dus niet mogelijk om te badmintonnen. Meer informatie volgt!

Tags: mededeling

Nieuws

 • De zalen zijn weer open!

  Goed nieuws! We mogen weer de zaal in. Vanaf heden kunnen jullie zowel op maandag als op donderdag weer terecht om te badmintonnen. 

  De laatste speeldag van dit seizoen is op donderdag 22 juli 2021. Het nieuwe seizoen begint weer op donderdag 9 september 2021.

  Read More
 • Samenwerking Medifit Fysiotherapie

  Beste leden,

  wisten jullie al dat B.C. Woodpecker en Medifit Fysiotherapie samenwerken om blessures te behandelen, en liever nog, te voorkomen? Bovendien kan Medifit je helpen je prestaties te verbeteren.

  Medifit heeft daarom een permanent plaatsje gekregen op de website (het logo rechts), zodat je snel bij de nodige informatie kunt komen. Heb je een blessure dan bevelen we als bestuur Medifit Fysiotherapie (locatie Haagse Beemden)  aan, je kan telefonisch 076 514 9050 of per mail een afspraak maken bij Cas Ketelaars. Vermeld hierbij duidelijk dat je bij BC Woodpecker speelt, je kan dan waarschijnlijk al op woensdag of donderdag bij hen terecht.

  Read More
 • 1
 • 2

Belangrijke data

No events

Waar zitten wij?

Over ons

  

Contact adres:

BC Woodpecker

Waterviolier 82

4823 MA  BREDA

Logo