Op donderdag 12,19 en 26 mei zijn er examens van Graaf Engelbrecht en is sporthal de Ganzerik niet toegankelijk voor ons en kunnen we niet badmintonnen.

Voor de jeugd hebben we dan een alternatief sportmoment op maandag 9 mei, 16 mei en 23 mei 2022 van 18.30 uur t/m 20.30 uur in de Graaf Engelbrecht sportzaal (pal naast sporthal de Ganzerik, grijze deur naast de schuifdeuren van de Ganzerik, trap omhoog). We hebben hier 3 banen ter beschikking. Er zal in ieder geval beginnerstraining worden gegeven van 18.30 uur tot 20.30 uur. Mocht er nog een baan beschikbaar zijn, dan kan deze voor vrij spelen worden gebruikt. Vanaf 20.30 uur is er training of vrij spelen voor de overige spelers. Dringend verzoek te laten weten of je wel/niet wilt komen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een berichtje/appje op 06-17222736.

Voor de senioren is de maandagavond al beschikbaar, vanaf 20.30 t/m 23.00 uur eveneens in de Graaf Engelbrecht sportzaal. Het zou leuk zijn om wat donderdagavondbadmintonners ook op de maandag te mogen zien!

Tags: mededeling

Nieuws

 • Haagse Beemden Festival 11 juni

  Zaterdag 11 juni 2022 vindt het Haagse Beemden Festival plaats. Een grootse evenementendag, waarbij alle verenigingen en initiatieven vanuit de wijk Haagse Beemden zichzelf presenteren.

  Ook BC Woodpecker is van de partij. Tussen 10:30 en 16:00 uur is de zaal de Ganzerik open om geheel vrijblijvend een shuttle te komen slaan. Leenrackets zijn voldoende aanwezig.

  Kom ook ervaren hoe leuk badminton is! 

  Kijk voor meer informatie op www.haagsebeemdenfestival.nl

  Read More
 • Drie teams van RBB kampioen!

  Maar liefst drie teams van de Regionale Badmintonbond ( RBB) zijn poulewinnaar bij de Brabantse jeugdcompetitie van Badminton Nederland. Op 8 februari jl. speelden zij hun laatste competitiewedstrijd in Breda en zijn daarna in het zonnetje gezet.

  RBB J4 (U15): Kenan, Lars, Boris, Daniel en Bart.
  RBB J1 (U17): Nora, Roos, Jop en Tygo.
  RBB J2 (U17): Indy, Anne, Julian en Yannick.

  Gefeliciteerd allemaal!

  Op 28 maart a.s. strijden zij tijdens de Regionale Teamkampioenschappen Noord-Brabant voor de titel in hun klasse en kunnen daarmee een ticket verdienen voor deelname aan de Nederlandse Kampioenschappen.

   

  Read More
 • Samenwerking Medifit Fysiotherapie

  Beste leden,

  wisten jullie al dat B.C. Woodpecker en Medifit Fysiotherapie samenwerken om blessures te behandelen, en liever nog, te voorkomen? Bovendien kan Medifit je helpen je prestaties te verbeteren.

  Medifit heeft daarom een permanent plaatsje gekregen op de website (het logo rechts), zodat je snel bij de nodige informatie kunt komen. Heb je een blessure dan bevelen we als bestuur Medifit Fysiotherapie (locatie Haagse Beemden)  aan, je kan telefonisch 076 514 9050 of per mail een afspraak maken bij Cas Ketelaars. Vermeld hierbij duidelijk dat je bij BC Woodpecker speelt, je kan dan waarschijnlijk al op woensdag of donderdag bij hen terecht.

  Read More
 • 1
 • 2
 • 3

Belangrijke data

No events

Waar zitten wij?

Over ons

  

Contact adres:

BC Woodpecker

Waterviolier 82

4823 MA  BREDA

Logo