Beste leden van BC Woodpecker,

Afgelopen vrijdag is er wederom een persconferentie geweest. Hierbij zijn de regels dusdanig verscherpt, dat er vanaf 17 uur ’s avonds veel activiteiten niet meer plaats mogen vinden.

Dit geldt ook voor de binnensport, en treft ons dus ook.

Komende 3 weken GEEN badminton op maandag en donderdag

Dit betekent concreet dat we de komende 3 weken op maandag (29 november, 6 en 13 december) en donderdag (2, 9 en 16 december) NIET kunnen badmintonnen.

Op 14 december 2021 wordt er opnieuw naar de maatregelen gekeken, en afhankelijk daarvan, zullen we verder kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Competitie

We hebben een mail ontvangen dat de seniorencompetitie voor de komende 3 weken niet doorgaat. De RBB geeft aan dat mogelijk vanaf woensdag 22 december weer gespeeld kan worden, uiteraard afhankelijk van de maatregelen, en dat de wedstrijden ingehaald zullen worden.

We verzoeken alle teamcaptains om hun teams op de hoogte brengen.

De juniorencompetitie gaat WEL door, aangezien dit in het weekend valt en overdag plaatsvindt.

 

Vragen?

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je misschien vragen hebt na aanleiding van deze mail. We zijn met de vereniging bezig en hebben als bestuur contact met elkaar.

Voor de jeugd kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Mirjam) en voor de senioren naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Patrick). Mogelijk kunnen we niet overal direct antwoord op hebben, maar we zullen vragen/opmerkingen bundelen en dit met jullie zoveel mogelijk delen als dit voor iedereen relevant is.

We hopen dat iedereen gezond is en blijft !

Tags: mededeling

Nieuws

 • Haagse Beemden Festival 11 juni

  Zaterdag 11 juni 2022 vindt het Haagse Beemden Festival plaats. Een grootse evenementendag, waarbij alle verenigingen en initiatieven vanuit de wijk Haagse Beemden zichzelf presenteren.

  Ook BC Woodpecker is van de partij. Tussen 10:30 en 16:00 uur is de zaal de Ganzerik open om geheel vrijblijvend een shuttle te komen slaan. Leenrackets zijn voldoende aanwezig.

  Kom ook ervaren hoe leuk badminton is! 

  Kijk voor meer informatie op www.haagsebeemdenfestival.nl

  Read More
 • Drie teams van RBB kampioen!

  Maar liefst drie teams van de Regionale Badmintonbond ( RBB) zijn poulewinnaar bij de Brabantse jeugdcompetitie van Badminton Nederland. Op 8 februari jl. speelden zij hun laatste competitiewedstrijd in Breda en zijn daarna in het zonnetje gezet.

  RBB J4 (U15): Kenan, Lars, Boris, Daniel en Bart.
  RBB J1 (U17): Nora, Roos, Jop en Tygo.
  RBB J2 (U17): Indy, Anne, Julian en Yannick.

  Gefeliciteerd allemaal!

  Op 28 maart a.s. strijden zij tijdens de Regionale Teamkampioenschappen Noord-Brabant voor de titel in hun klasse en kunnen daarmee een ticket verdienen voor deelname aan de Nederlandse Kampioenschappen.

   

  Read More
 • Samenwerking Medifit Fysiotherapie

  Beste leden,

  wisten jullie al dat B.C. Woodpecker en Medifit Fysiotherapie samenwerken om blessures te behandelen, en liever nog, te voorkomen? Bovendien kan Medifit je helpen je prestaties te verbeteren.

  Medifit heeft daarom een permanent plaatsje gekregen op de website (het logo rechts), zodat je snel bij de nodige informatie kunt komen. Heb je een blessure dan bevelen we als bestuur Medifit Fysiotherapie (locatie Haagse Beemden)  aan, je kan telefonisch 076 514 9050 of per mail een afspraak maken bij Cas Ketelaars. Vermeld hierbij duidelijk dat je bij BC Woodpecker speelt, je kan dan waarschijnlijk al op woensdag of donderdag bij hen terecht.

  Read More
 • 1
 • 2
 • 3

Belangrijke data

No events

Waar zitten wij?

Over ons

  

Contact adres:

BC Woodpecker

Waterviolier 82

4823 MA  BREDA

Logo