Senioren

BCW_senioren 

Er wordt bij de senioren gespeeld op alle niveaus, van beginners tot top R.B.B. competitie.
Bij ons komt recreatief badmintonnen op de eerste plaats, daarnaast worden ook de sportieve prestaties gestimuleerd door het bieden van trainingsmogelijkheden en het organiseren van ons jaarlijkse open toernooi.
Na de sport kunnen de liefhebbers nog gezellig "after-badmintonnen" in ons thuishonk sportcafé "De Ganzerik". Gezellige evenementen/randgebeuren horen bij het sociale karakter van de club.

Speeltijden

Elke donderdagavond, buiten enkele schoolvakanties wordt er gespeeld van 20:30 tot 23:00 uur.

Contributiewood_2

De contributie bedraagt 32,50 Euro per kwartaal. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor de duur van een kalenderkwartaal en wordt daarna steeds stilzwijgend met één kalenderkwartaal verlengd. Opzeggen, uitsluitend schriftelijk, voor 1/3, 1/6, 1/9 of 1/12. Deze contributie is inclusief de bijdrage voor het lidmaatschap van de Badminton Nederland. De inschrijf kosten bedraagt eenmalig 6 euro.

Als je mee wilt gaan doen aan de competitie zijn daar extra kosten aan verbonden.

De betaling van de contributie gaat per automatische incasso.

Na inschrijving wordt je aangemeld als lid van de Nederlandse Badminton Bond (NBB).

Competitie

Onze vereniging speelt zeer actief mee in de RBB competitie. Komend seizoen zijn er weer 11 teams, die van het hoogste tot de lagere niveau's meespelen.

Indien je interesse hebt in deelname aan de competitie, dan kun je dit aangeven bij de competitieleider. Hij zal dan kijken wat de mogelijkheden zijn. Voor komend seizoen zijn alle teams reeds ingeschreven, echter bestaat altijd de mogelijkheid je te laten inschrijven als reserve.

De competitie vind altijd plaats op een Woensdag avond in het Racketcentrum Breda. Meer informatie over de competitie kun je vinden op de site van de RBB.

 

Lid worden?

Mocht je interesse hebben om met ons mee te komen spelen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met een van de andere bestuursleden. Je kunt je ook voor aanvang van de speelavond melden bij Viola van Dijk, maar zouden het fijn vinden als we vooraf weten dat je komt. Mocht Viola niet aanwezig zijn, dan zijn er altijd anderen die je op weg kunnen helpen.

Je kunt altijd vrijblijvend een avondje gratis meespelen. Zorg dan wel zelf voor zaalschoenen en sportkleding. Wij hebben eventueel een leenracket voor je.

BCWoodpecker logo facebook

Wie is online?

We hebben 14 gasten en geen leden online

Zoeken

Copyright © 2014. All Rights Reserved.