Junioren

BCW_junioren

 

De junioren zijn een belangrijk onderdeel van onze club. Met circa 65 jeugdleden heeft BC Woodpecker een van de grotere jeugdafdelingen binnen Breda. De speelavond is onderverdeeld in een warmingup, training en/of onderlinge partijtjes. De training wordt gegeven door een trainer met één of meer begeleiders.

 

Speeltijden

Elke donderdagavond, buiten enkele schoolvakanties speelt onze jeugd verdeeld in twee groepen, verdeeld op leeftijd, en niveau kan evt. ook meespelen:

  

Leeftijd

Speeltijd

Groep 1

8 t/m 12 jaar

18:30 - 19:30 uur

Groep 2

13 t/m 18 jaar
(vanaf 16 mag je in
overleg al over naar de senioren)

19:30 - 20:30 uur

 

De leeftijden zijn een indicatie. De indeling is op basis van leeftijd in combinatie met spelniveau. jeugd new2013

 


Contributie

De contributie is voor alle jeugdleden gelijk, en bedraagt 30 Euro per kwartaal. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor de duur van een kalenderkwartaal en wordt daarna steeds stilzwijgend met één kalenderkwartaal verlengd. Opzeggen, uitsluitend schriftelijk, voor 1/3, 1/6, 1/9 of 1/12. Deze contributie is inclusief de bijdrage voor het lidmaatschap van de Badminton Nederland. De inschrijf kosten bedragen eenmalig 6 euro.

Als je mee wilt gaan doen aan de competitie zijn daar extra kosten aan verbonden.

De betaling van de contributie gaat per automatische incasso.

Na inschrijving wordt je aangemeld als lid van de Nederlandse Badminton Bond (NBB).


Competitie

Ook wordt er meegespeeld in de jeugdcompetitie van de NBB (de Nederlandse Badminton Bond). De thuiswedstrijden worden gespeeld op zaterdagochtend in het racketcentrum aan de Terheijdenseweg.

 

Lid worden?

Mocht je interesse hebben om met ons mee te komen spelen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of neem contact op met een van onze andere bestuursleden. Je kunt je ook voor aanvang van de training bij de trainer melden, maar we zouden het fijn vinden als we vooraf weten dat je komt.

Je kunt altijd vrijblijvend een avondje gratis meespelen. Zorg dan wel zelf voor zaalschoenen en sportkleding. Wij hebben eventueel een leenracket voor je.

BCWoodpecker logo facebook

Wie is online?

We hebben 14 gasten en geen leden online

Zoeken

Copyright © 2014. All Rights Reserved.